CINTA BRONTOSAURUS PDF

CINTA BRONTOSAURUS PDF

This Movie is about Dika (Raditya Dika), a writer who has just broken up with his girlfriend, Nina (Pamela Bowie), after so long a relationship. Since it’s a. Cinta Brontosaurus. 22 likes. Funny. Cinta Brontosaurus · June 29, ·. HELLO EVERYBODY. LikeComment. Eka Wahyu likes this. Cinta Brontosaurus. likes. Film Cinta Brontosaurus Raditya Dika.

Author: Golticage Fautilar
Country: Malaysia
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 24 May 2013
Pages: 122
PDF File Size: 5.36 Mb
ePub File Size: 14.57 Mb
ISBN: 958-9-61792-561-4
Downloads: 18486
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltirisar

Tertarik, Dika berusaha untuk menulis skrip film tersebut. Add the first question. Soe Lim Ronny P. Meanwhile, Kosasih, Dika’s writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Brontosaurs who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih. Use the HTML below.

Papi Dika Moammar Emka Hampir segala macam jenis galau pernah gue rasakan. Meanwhile, Kosasih, Dika’s writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih.

Cinta Brontosaurus () – Cast – IMDb

Esok paginya, ternyata jerawat gw makin banyak!!!! A single men desperately looking for a girl that brings him into an unforgettable journey.

Viewers Also Bought See All. However, love can come at any time. Keep track of everything you watch; tell brontosxurus friends. Segalau-galaunya gue, gue harus tetap punya alasan untuk move on.

  IN SEARCH OF THE MIRACULOUS BY P.D.OUSPENSKY PDF

Languages Primary Indonesian Stereo, Dolby. Sign in with Facebook Other Sign in options.

Mobil masih melaju kencang, dan di depan ada pohon gede. Share this Rating Title: A brokenhearted writer tries to fix his ruined life with a help of his surprising new friend. Alfi Raditya Dika is an employee who aspires to be the boss. A coffee shop struggling to pay their debts, while at the same time maintaining their principles. Be the first to contribute! Momennya lagi pas banget, pikir gue.

Sign in with Facebook Other Sign in options. This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. Walaupun ujung-ujungnya nggak jodoh juga, sih. Gue akting dengan segenap jiwa dan raga. Learn more More Like This. Cinta Brontosaurus adalah kumpulan cerita pendek pengalaman pribadi Raditya Dika, pengarang buku KambingJantan yang bego, tolol, tetapi tetap kontemplatif.

Edit Brontosaurs This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. However, problems began to arise when Via, his crush, who Artists in This Film See All. Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet!

Dengan menyeimbangkan emosi dengan karakter.

It was based on Raditiya Dika 5th book with the same title. The closer Dika gets to Jessica, the more he questions ‘Can love really get expired?

Cinta Brontosaurus

Dika Rest of cast listed alphabetically: Dika and his family want to move out of his house for a reaaon, but Dika dont feel well about it. Gue masang muka sok ganteng.

  GRASSCUTTER REARING PDF

Ma, kok jerawatnya ilangnya kok cepet banget sih? Garuda Di Dadaku 2. Edit Cinta Brontosaurus Film ini adalah perjalanan Dika untuk memahami cinta, yang justru dia dapatkan dari pengalamannya bersama Jessica, teman, dan keluarganya sendiri. Tjandramenawarkan untuk memfilmkan buku Dika, yang berjudul Cinta Brontosaurus. Dengan masuk ke dalam jiwa sang tokoh.

Tangkaplah Daku, Kau Kujitak! In the s, a group of 10 students struggles with poverty and develop hopes for the future in Gantong Village on the farming and tin mining island of Belitung off the east coast of Sumatra. Semenjak putus cinta ini, dia percaya bahwa cinta bisa kedaluwarsa. Lalu gue ngerem dengan kencang. Audible Download Audio Books. It looks like we don’t have a Synopsis for this title yet. Manusia Setengah Salmon Di dalam Lupus 5 in 1 ini banyak tingkah gokil Lupus, Boim, Gusur, and the gank yang bikin kalian nyengir-nyengir kuda.

Ada satu adegan yang mana gue harus berantem ama orang di depan orang banyak. Marmut Merah Jambu